Eficiencia Energética

CodiUDescripcióPreu
RE0151u

Redacció de certificació energètica d'un habitatge

Redacció de certificació energètica per a un habitatge, d'acord amb el que disposa el Reial Decret 235/2013 de 5 d'abril, pel qual s'aprova el procediment bàsic per a la certificació de l'eficiència energètica dels edificis. Inclou: desplaçament a una distància màxima de 20 km, visita del tècnic certificador per a inspecció de l'immoble, elaboració del certificat, inscripció en el registre i obtenció de l'etiqueta d'eficiència energètica.

98,61 €
RE0165u

Redacció de certificació energètica (10 unitats d'inspecció)

Redacció de certificació energètica per a un edifici amb 10 unitats d'inspecció, d'acord amb el que disposa el Reial Decret 235/2013 de 5 d'abril, pel qual s'aprova el procediment bàsic per a la certificació de l'eficiència energètica dels edificis. Inclou: desplaçament a una distància màxima de 20 km, visita del tècnic certificador per a inspecció de l'immoble (amb una intensitat d'inspecció mínima del 60%), elaboració del certificat, inscripció en el registre i obtenció de l'etiqueta d'eficiència energètica.

RE0166u

Redacció de certificació energètica (20 unitats d'inspecció)

Redacció de certificació energètica per a un edifici amb 20 unitats d'inspecció, d'acord amb el que disposa el Reial Decret 235/2013 de 5 d'abril, pel qual s'aprova el procediment bàsic per a la certificació de l'eficiència energètica dels edificis. Inclou: desplaçament a una distància màxima de 20 km, visita del tècnic certificador per a inspecció de l'immoble (amb una intensitat d'inspecció mínima del 50%), elaboració del certificat, inscripció en el registre i obtenció de l'etiqueta d'eficiència energètica.

RE0167u

Redacció de certificació energètica (50 unitats d'inspecció)

Redacció de certificació energètica per a un edifici amb 50 unitats d'inspecció, d'acord amb el que disposa el Reial Decret 235/2013 de 5 d'abril, pel qual s'aprova el procediment bàsic per a la certificació de l'eficiència energètica dels edificis. Inclou: desplaçament a una distància màxima de 20 km, visita del tècnic certificador per a inspecció de l'immoble (amb una intensitat d'inspecció mínima del 32%), elaboració del certificat, inscripció en el registre i obtenció de l'etiqueta d'eficiència energètica.